Collectieve Contracten

Gezamenlijk inkopen betekent veelal een financieel voordeel voor u als ondernemer.
Leden van de Bedrijven Vereniging kunnen zich aansluiten bij onderstaande collectieve contracten.

Beveiliging

Het contract voor collectieve beveiliging is voor leden van Bedrijven Vereniging de Krogten afgesloten bij EBN veiligheidsdiensten. De raamovereenkomst is verlengd tot 30 juni 2019. Meer informatie kunt u opvragen bij het secretariaat.

Gas & Energie
Het collectieve energiecontract voor leden van de Bedrijven Vereniging de Krogten is afgesloten met De Energieconsultant. De raamovereenkomst verlengd tot 1 januari 2020. Meer informatie kunt u opvragen bij het secretariaat, door middel van een bericht te sturen via de contactpagina.

Afval
Het collectieve afvalcontract voor leden van de Bedrijven Vereniging de Krogten is afgesloten met Van den Noort.

logo-van-den-noort
Van den Noort is één van de grotere zelfstandige bedrijven op het gebied van afvalinzameling en recycling. De organisatie richt zich op het zo efficiënt mogelijk inzamelen van afvalstromen, met als doel deze op een zo hoogwaardig mogelijke manier te recyclen.

De missie van Van den Noort is ‘Afval voor vernieuwing’. Als bedrijf staat Van den Noort aan het begin van een nieuwe productlevenscyclus. Het bedrijf transformeert zich naast afvalinzamelaar meer en meer naar een bedrijf dat grondstoffen genereert, waarbij wij als bedrijf meewerken aan een circulaire economie.

Ieder stukje afval wordt als waardevol beschouwd. Hoe beter gescheiden aan de bron, hoe hoger de waarde. Samenwerking met de brede organisatie van de klant alsmede de bereidheid om samen oplossingen te ontwikkelen om tot betere scheiding van afval te komen is dus cruciaal. Belangrijk daarbij is om samen met onze klanten concepten en systemen te ontwikkelen, zodat een optimale afvalverwijderingsstructuur ontstaat, hetgeen kan resulteren in drastische kostenbesparing. Samen met u gaat Van den Noort op weg naar een betere, schonere toekomst!

Vrijblijvend advies op maat;
Graag komt Van den Noort vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sales afdeling, via telefoonnummer 0162-372561 of per email via sales@vandennoort.nl