Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Bedrijfsvereniging De Krogten draagt de Stichting Betrokken Ondernemers Breda een warm hart toe. Wat doet de stichting:

De stichting Betrokken Ondernemers Breda verbindt het bedrijfsleven in Breda met het maatschappelijk veld in Breda op het terrein van menskracht (m.n. teamuitjes), middelen (spullen die een tweede leven krijgen), media en netwerk. Ze inspireren, faciliteren en adviseren Bredase bedrijven bij maatschappelijk betrokken ondernemen. Voor een goed beeld, lees het jaarverslag 2015 van de stichting:  https://readymag.com/u94658847/503360/

Meer informatie over de activiteiten van de stichting is te vinden op de website: www.betrokkenondernemersbreda.nl en facebookpagina: https://www.facebook.com/BetrokkenOndernemersBreda/.

In 2015 heeft de stichting met de bedrijven speeltoestellen, takkenrils, amfitheater en zitbanken in het Mastbos gerealiseerd. Ook met de make-over van de Voedselbank zijn ze in de publiciteit geweest; hier is een wachtruimte gerealiseerd waar cliënten en vrijwilligers kunnen verblijven en wachten.

Bij de stichting zijn inmiddels 120 bedrijven en organisaties aangesloten.